Inovačný potenciál tretieho sektora - Laciňák, Jozef
Vymedzenie tretieho sektora. Tretí sektor ako zdroj inovácií na makroekonomickej i mikroekonomickej úrovni. Pre tvorbu inovácií, ako aj samotnú činnosť organizácií tretieho sektora je nevyhnutné vytvárať vhodné ekonomicko-právne prostredie. Tretí sektor je nevyhnutný na zachovanie spoločenských a verejnoprospešných služieb.