Ochrana a bezpečnosť spotrebiteľa - Dzurová, Mária
Ochrana zdravia ako súčasť politiky ochrany spotrebiteľa a spotrebiteľskej politiky Európskej únie. Politika zdravia. Európska charta práv pacientov.