Prehľad vývojových trendov v oblasti merania finančnej výkonnosti podnikov - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Interpretácia výkonnosti podniku. Definovanie finančnej výkonnosti. Chronologický vývoj v oblasti merania finančnej výkonnosti podnikov.