Rozhodovacie stromy a ich využitie pri segmentácii rizikových parametrov kreditného rizika v bankovníctve - Lopatník, Martin
Priblíženie a opísanie jednej z používaných metodík na modelovanie kreditného rizika. Rozhodovacie stromy predstavujú dnes jednu z rozšírených metodík pre modelovanie rizikových parametrov kreditného rizika. Rozhodovací strom CHAID.