Problematika manažování duševního vlastnictví - Gubová, Klaudia, 1986-
Oblasť duševného vlastníctva v medzinárodných súvislostiach charakterizuje snaha o vytvorenie rovnováhy medzi súkromnými a verejnými záujmami. Chránené patenty a práva duševného vlastníctva. Nelegálne a negatívne imitácie produktov a služieb na trhu.