Trh drahých kovov v období dlhovej krízy - Árendáš, Peter, 1986-
Vývoj cien drahých kovov (2008-2012). Dopyt po drahých kovoch (zlato, striebro, platina). Vývoj objemu oficiálnych zlatých rezerv (2004-2012). Vplyv finančnej a dlhovej krízy na ponuku drahých kovov. Cenová volatilita drahých kovov.