Analýza situácie vo vybranom podniku so zameraním na manažérske systémy - Moščáková, Anna, 1987-
Štandardizované manažérske systémy, ktoré sa v súčasnosti stávajú takmer nutnými pre podniky, aj keď ich implementácia je dobrovoľná. IT spoločnosť Tempest, ktorá má zavedený integrovaný manažérsky systém - predstavenie spoločnosti, ako aj jej jednotlivých systémov manažérstva, ktoré si zavádzala počas svojho doterajšieho pôsobenia na trhu. V skratke sú priblížené jej finančné výsledky za vybrané roky dosiahnuté aj vďaka implementácii.