Komparácia vybraného kúpeľného podniku v Slovenskej republike s kúpeľným podnikom v Maďarskej republike - Mrkvová, Katarína
Porovnávanie Kúpeľov Trenčianske Teplice a Kúpeľov v Hévíze so zámerom zistenia stavu konkurencieschopnosti slovenských kúpeľov na spoločnom európskom trhu. Opis sledovaného územia Slovenska a Maďarska. Jednotlivé kúpeľné podniky, ich produkty, indikačné zameranie, ubytovacie zariadenia a prírodné liečivé zdroje. Záverečná kapitola sa zaoberá výslednou komparáciou zistených poznatkov o konkrétnych kúpeľných podnikoch vo forme SWOT analýzy.