Vplyv operačného rizika na solventnosť poisťovne - Vachálková, Ingrid
Solventnosť poisťovne. Charakteristika a riadenie operačného rizika. Operačné riziko a Solventnosť II. Zloženie kapitálovej požiadavky solventnosti. Podiel rizikových modulov na základnej kapitálovej požiadavke na solventnosť poisťovne.