Alternatívna logistika a modernizácia dopravy v podmienkach SR - Boorová, Brigita, 1979-
Koordinácia, optimalizácia a plynulosť všetkých činností, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie pružného chodu výrobného procesu pri optimálnych nákladoch. Úloha dopravy v logistike a vytváranie podmienok pre jej efektívne fungovanie. Alternatívna logistika a modernizácia dopravy na Slovensku.