Mimobilančné operácie komerčných bánk a riziká s nimi spojené - Tkáčová, Daniela, 1954-
Mimobilančné operácie komerčných bánk. Charakteristika účtov, na ktorých sa zachytávajú v podsúvahe. Riziká, ktoré súvisia s mimobilančnými operáciami. Základné metódy výpočtu rizík. Základné východiská regulácie mimobilančných operácií v nových pravidlách BASEL III.