Trendy v distribúcii - Oláh, Ľuboš
Aktuálne trendy v oblasti distribúcie a logistiky - výrazný vplyv globalizácie v dodávateľskom reťazci. Faktory ovplyvňujúce úspešnosť distribučných centier, ako hlavných nositeľov modernej distribúcie. Samostatné miesto v príspevku obsadila koncepcia distribučného centra DizHub.