Prístupy k dekompozičnému algoritmu Dantziga – Wolfea - Ostrihoň, Filip
Rozdielne prístupy k algoritmu dekompozície Dantziga – Wolfea, ktoré sa prejavujú ako drobné modifikácie v jednotlivých krokoch algoritmu. Uvedené modifikácie majú významný vplyv na výpočtové vlastnosti algoritmu, rozmer riešených úloh, ako aj na výsledné riešenie algoritmu. Príspevok tiež poukazuje na oblasti algoritmu, v ktorých je nedostatočný počet rozdielnych prístupov a ktoré je potrebné z uvedeného hľadiska v budúcnosti väčšmi rozpracovať.