Interkultúrnosť a jej vplyv na funkčnosť ľudských zdrojov v podnikateľskom modeli - Pfundtnerová, Martina
Charakteristika podnikateľského modelu podniku. Význam ľudských zdrojov v podnikateľskom modeli. Vplyv interkultúrnosti na efektívne využívanie ľudských zdrojov. Kultúrna inteligencia.