Vplyv kľúčových úrokových sadzieb ECB na retailové úrokové sadzby – prípad Slovenska - Kotlebová, Jana, 1969-
Vývoj úrokových sadzieb ECB (január 2009 – august 2012). Vzťah medzi úrokovými sadzbami ECB a retailovými sadzbami z úverov pre podniky. Vzťah medzi úrokovými sadzbami ECB a retailovými sadzbami z úverov pre domácnosti. Väčšia podpora úverovej politiky bánk pre podniky v porovnaní s domácnosťami.