Informační bezpečnost v elektronickém podnikání s přepojením na nákladovou náročnost informační bezpečnosti - Drška, Ľuboš
Výsledky primárneho výskumu riešenia informačnej bezpečnosti a optimalizácie jej nákladov v prostredí malých a stredných podnikov. Informačná bezpečnosť MSP bola odvodená zo všeobecne formulovaných aspektov informačnej bezpečnosti s prihliadnutím na špecifiká MSP.