Model and results of the quality of life evaluation in regional cities in Slovakia - Tej, Juraj
Výskum zameraný na riešenie problematiky kvality života. Meranie kvality života. Faktory, ktoré vplývajú na oblasť kvality života. Subjektívna a objektívna kvalita života.