Evaluation and reporting of corporate social responsibility - Lačný, Martin
Teória stakeholderov v rámci teoretických konceptov spoločenskej zodpovednosti podnikov. Stručná komparácia východísk a metodík troch významných konceptov hodnotenia spoločenskej zodpovednosti podnikov v kontexte ich kritiky.