Softvérová podpora pri modelovaní rozdelenia celkovej škody v havarijnom poistení - Páleš, Michal, 1984-
Prezentácia metódy na určenie rozdelenia celkovej škody pomocou Panjerových rekurentných vzťahov s využitím softvéru na analýzu rizík.