Poznatky z doterajšieho vývoja na poistnom trhu v SR - Pastoráková, Erika, 1972-
Najvýznamnejšie zmeny vo vývoji poistného trhu od roku 1990 na Slovensku. Vývoj počtu poisťovní. Fúzie a akvizície na poistnom trhu v SR. Vývoj podielov životného a neživotného poistenia na celkovom technickom poistení. Legislatívne zmeny.