Trh práce a problém dlhodobej nezamestnanosti v slovenskej ekonomike - Pružinský, Patrik
Aktuálna situácia na slovenskom trhu práce v porovnaní s ostatnými krajinami. Problém vysokej miery dlhodobej nezamestnanosti ako fenoménu trhu práce na Slovensku, nástroje aktívnej politiky trhu práce, pomocou ktorých možno pozitívne ovplyvniť nepriaznivú situáciu.