Posudzovanie ratingového hodnotenia v kontexte pravdepodobnosti zlyhania - Alexy, Martin, 1976-
Posudzovanie ratingového hodnotenia v kontexte pravdepodobnosti zlyhania. Platobná neschopnosť. Marginálna miera defaultu. Empirické štúdiá Moody’s a Standard & Poor’s, na základe ktorých môžeme pozorovať, aké sú skutočné miery defaultu v rámci jednotlivých kategórií.