Inovačná výkonnosť krajín V4 - Puškárová, Paula, 1985-
Sledovanie a analýza inovačnej výkonnosti krajín V4 na vybraných inputových a outputových parametroch inovačných aktivít. Význam inovačnej výkonnosti. Parametrizácia inovačnej výkonnosti. Výdavky na vedu a výskum. Patentovanie.