Kvantifikácia vplyvu relevantných faktorov na výskyt chudoby v slovenských domácnostiach v rokoch 2005-2010 - Šoltés, Erik, 1974-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Kvantifikácia jednotlivých faktorov ovplyvňujúcich riziko chudoby.