Zdravotníctvo ako výzva pre Ekonomickú univerzitu v Bratislave - Rehák, Róbert, 1984-
Súčasný stav v zdravotníctve na Slovensku. Kľúčové výzvy pre výskum. Postoj Ekonomickej univerzity v Bratislave k zdravotníctvu a príprava na nové študijné programy.