Vývoj verejného dlhu v zahraničí (v krajinách Európskej únie a mimo nej) - Baláži, Peter
Verejný dlh v krajinách Európskej únie. Porovnanie fiškálnej nerovnováhy SR s krajinami EÚ. Porovnanie zadlženosti SR a ďalších krajín EÚ. Verejný dlh v krajinách mimo Európskej únie. Prognózovaný verejný dlh v roku 2020. Porovnanie slovenského a estónskeho verejného dlhu (1995-2010).