Výkaz komplexného výsledku a výkaz ziskov a strát podľa IFRS pre malé a stredné podniky 3/10 ostatné zložky úplného výsledku hospodárenia - Ješš, Michal, 1986-
Prezentácia úplného výsledku hospodárenia pomocou jedného finančného výkazu spočíva v zahrnutí všetkých nákladov a výnosov, ktoré vznikli v účtovnom období s výnimkou tých, pre ktoré platia odlišné ustanovenia IFRS pre malé a stredné podniky.