Vnútorné sťahovanie osôb na Slovensku podľa najvyššieho ukončenia vzdelania - Šprocha, Branislav
Analýza procesu vnútornej migrácie na Slovensku predovšetkým v posledných dvoch desaťročiach v závislosti od najvyššieho dosiahnutého vzdelania sťahujúcich sa osôb.