Sociálno-priestorová situácia a pocit subjektívnej chudoby vo vybraných regiónoch Slovenska - Madzinová, Michaela
Chudoba ako sociálnopatologický jav. Rôzne podoby chudoby. Obdobie socializmu. Vývoj počas a po roku 1989. Stručná charakteristika piatich vybraných regiónov na Slovensku.