Tvorba cien a cenová diskriminácia monopolov - Bašová, Alena, 1961-
Tvorba cien prirodzených monopolov. Tvorba optimálneho výstupu monopolu pomocou celkových a hraničných veličín. Cenová diskriminácia monopolu. Cenová diskriminácia 1., 2. a 3. stupňa. Ďalšie formy cenovej diskriminácie.