Výkaz komplexného výsledku a výkaz ziskov a strát podľa IFRS pre malé a stredné podniky 6/10 ukončené činnosti - Ješš, Michal, 1986-
IFRS pre malé a stredné podniky definujú ukončené činnosti ako súčasť účtovnej jednotky, ktorá už bola vyradená alebo je v účtovnej jednotke držaná za účelom predaja a spĺňa požadované kritéria.