Inovácie v kontexte tretieho sektora v 21. storočí (problémy konceptualizácie) - Bednáriková, Dagmar
Miesto, úloha a postavenie inovácií v treťom sektore v 21. storočí. Definícia základných pojmov. Konceptualizácia a typologizácia inovácií. Príklady inovácií v treťom sektore. Gender mainstreaming ako spoločenská inovácia.