Výkaz komplexného výsledku a výkaz ziskov a strát podľa IFRS pre malé a stredné podniky 7/10 prezentácia ukončených činností - Ješš, Michal, 1986-
Ilustratívna ukážka prezentácie ukončených činností vo výkaze komplexného výsledku podľa IFRS pre malé a stredné podniky.