Cvičné firmy potrebujú kvalitne pripravených a nadšených učiteľov - Velichová, Ľudmila
Vyučovanie cvičnej firmy na stredných školách. Príprava učiteľov. Odborná kompetencia. Pedagogická kompetencia. Sociálna kompetencia. Osobnosť učiteľa cvičnej firmy.