<The> IASB december meetings - Ješš, Michal, 1986-
Ďalšie stretnutie rady IASB a FASB, ktorá sa konala dňa 13. až 17. decembra 2012 v Londýne, diskusia k niektorým aktuálnym témam medzinárodných účtovných štandardov.