Vplyv priamych zahraničných investícií na inovačnú činnosť firiem - Čaplánová, Anetta, 1967-
Identifikácia faktorov ovplyvňujúcich inovačnú činnosť firiem, ako aj vplyv PZI na inovačné aktivity domácich firiem. Regionálne spill-over efekty.