Podmienky optimálnosti Kuhna-Tuckera v modeloch rovnováhy trhu sieťových odvetví - Fendeková, Eleonora, 1952-
Podmienky optimálnosti spotrebiteľov na trhu sieťového odvetvia. Analýza modelov správania sa spotrebiteľa a producentov na trhu sieťových odvetví, ako aj všeobecné otázky efektívnosti tohto špecifického trhu.