Proposals for amendments under the annual improvements to IFRSs - Ješš, Michal, 1986-
Navrhované zmeny publikované IFRS sa zaoberajú nasledujúcimi štyrmi normami, prijatím medzinárodných finančných štandardov, podnikovými kombináciami, oceneniami reálnou hodnotou, investíciami do nehnuteľností.