Investment entities - amendments to IFRS 10, IFRS 12 and IAS 27 - Ješš, Michal, 1986-
Dokument (IASB), ktorý stanovuje zmeny na tri medzinárodné štandardy finančného výkazníctva (IFRS) - IFRS 10 konsolidovaná účtovná závierka, IFRS 12 zverejňovanie účasťou na iné osoby a IAS 27 nekonsolidovaná účtovná závierka. Tento dokument je výsledkom návrhov zverejnených v auguste 2011.