Nové úlohy a trendy v marketingovom manažmente - Šilhárová, Marta
Súčasný marketingový manažment môžeme charakterizovať najmä vysokou dynamikou zmien a potrebou kontinuálneho procesu. Príspevok sa zaoberá novými úlohami marketingového manažmentu v dnešnom svete a jeho budúcnosťou. Podáva najvýznamnejšie trendy blízkej budúcnosti a vysvetľuje, prečo je dôležité ich nasledovať.