Znalostný management - Šupšák, Rastislav, 1988-
Charakteristika znalostného manažmentu, tak ako ho popisuje najnovšia odborná a časopisecká zahraničná a domáca literatúra. Vývoj znalostného manažmentu (ZM), ktorý umožňuje lepšie porozumieť ako sa časom menil pohľad na znalosti. Práca sa sústreďuje predovšetkým na súčasný rozvoj znalostného manažmentu, popisuje novodobé trendy, poukazuje na rôzne, často aj kontroverzné teórie a zdôvodnenia. Všeobecné povedomie o znalostnom manažmente, ohodnotenie znalostného manažmentu vo vlastnej organizácii, dostupnosť informatickej podpory znalostného manažmentu, ako i perspektívy ZM na Slovensku - na základe dotazníkového prieskumu.