Annual improvements to IFRS effective from 1.1.2013 - Ješš, Michal, 1986-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy (IASB) uverejnila dokument, v ktorom uvádza zmeny medzinárodných štandardov finančného výkazníctva (IFRS) a s tým súvisiace závery a poučenia.