Mobilné technológie pri riadení ľudských zdrojov - Zajacová, Andrea, 1985-
Príspevok ponúka pohľad na využívanie nástrojov business intelligence, najmä controllingu pre posudzovanie výkonnosti pracovníkov v rámci riadenia ľudských zdrojov. Stručne naznačuje delenie metodík, zdrojov a cieľov controllingu. Smery využívania mobilných zariadení a aplikácií business intelligence pri práci personálnych manažérov, ako aj limitujúce podmienky mobilných technológií pre riadenie ľudských zdrojov.