Stanovovanie reálnej hodnoty z pohľadu audítora a s ňou súvisiace podvody vyskytujúce sa v účtovnej závierke - Kršíková, Veronika, 1986-
Príspevok priblížuje problematiku stanovovania účtovných odhadov, ako aj postup stanovenia reálnej hodnoty pre účely vykázania majetku a záväzkov v účtovnej závierke. Definuje úlohy audítora pri posudzovaní ocenenia majetku a záväzkov za pomoci účtovných odhadov a reálnej hodnoty. Poukazuje na možnosti podvodného vykazovania, ktoré súvisia s danou problematikou.