Charakteristika populácie a nezamestnanosti v EÚ - Čisárik, Peter
Použitie zhlukovej analýzy pri zisťovaní vzťahu medzi populáciou krajiny a mierou nezamestnanosti, ako aj medzi populáciou krajiny a počtom nezamestnaných ľudí z celkovej populácie.