Du Pontov rozklad rentability a jeho využitie v manažmente podniku - Kotulič, Rastislav
Rôzne teoretické pohľady na vytváranie Du Pont rovníc a ich následné praktické využitie v oblasti pyramídových sústav finančno-ekonomických ukazovateľov.