Sociálne a zdravotné poistenie živnostníkov v Slovenskej a Českej republike - Piačková, Alexandra
Podmienky podnikania živnostníkov a rozdiel medzi podnikaním v SR a v ČR, ktoré predstavuje daňová politika, legislatíva a ekonomicko-politické bariéry.