Úroveň kvality životného prostredia - kritérium hodnotenia aj kvality sociálno-ekonomického rozvoja - Červeňová, Magdaléna, 1962-
Spoločensko-ekonomické aspekty ochrany životného prostredia so zameraním na analýzu enviromentálnych problémov a možností ich riešenia. Štyri základné skupiny ekologických nákladov. Minimum ekologických nákladov, minimálna ekologická záťaž.