Welfare state a jeho vymedzenie - Hrivková, Katarína
Vývoj a podstata "welfare state" - v slovenskom preklade štát blahobytu, či sociálny štát. Definícia pojmu. Opodstatnenie welfare state. Skupiny štátov z hľadiska delenia welfare state. Komparácia krajín Luxembursko a Holandsko.