Vsadiť na odmeňovanie výkonnosti? - Burger, Ivan
Hľadanie ciest na zvyšovanie produktivity a výkonnosti pracovných miest. Rôznorodosť názorov k uvedenej problematike. Odporúčania manažérov z praxe k zvyšovaniu efektívnosti riadenia výkonnosti.